perjantai 22. marraskuuta 2013

Rakas salainen neuleystäväni...

Eli lupasin snylleni, että teen postauksen neulekirjoista :) Eli omistan yhden neulekirjan, jonka sain viime vuonna joululahjaksi :)

Ja tää kirja oli Suloisimmat Sukat :) Tosi ihana kirja ja ihania ohjeita, mutta vähä sellaasia sekavia (niinku neuleohjeet yleensä on).

Tänä jouluna pyysin kummitädiltäni seuraavaa neulekirjaa joululahjaksi.

Eli kirja on Suuri Neuletaito : ainoa tietolähde, jonka neulomisesta tarvitset. Tää kirja vaikutti kans tosi ihanalta :) Odotan innolla, tuoko joulupukki sitä ;)

Eileen mulla oli laukkukutsut tosiaan, kun mun sisko liittyi Laukkufriikki-edustajaksi :) Ostin sitte yhden laukun ja voi vitsi mua harmittaa ku olin leiponu ja kaikkee ja mun piti ottaa kuva herkuista, mutta en kai mä ny muistanu! Suututtaa... Jee tänään porukoiden luo kotiin kattomaan hauvaa ja huomenna Helsinkiin lemmikki- ja käsityömessuille sekä tietty isoveljen luo kyläileen :) Tää sato myös lunta eileen, oli kiva putsata autoo taas. :D

Mutta ei muuta tällä kertaa :) täytyy tehrä postausta varmaan tuon Helsingin reissun jälkee :) Hyvää viikonloppua kaikille! :)

1 kommentti:

  1. Ei ole kumpakaan kirja tullut minua vastaan, joten olipa mielenkiintoista lukea tätä postausta :) Hauskaa messuilua sinulle! :)
    - Snyysi.

    VastaaPoista