lauantai 16. marraskuuta 2013

Lauantain kuulumisia

Tänään päätin, että saan enkun raportin valmiiksi ja myös palautan sen tänään. Oikeastaan mun piti saada se valmiiksi jo eilen, mutta nukahdin kesken kaiken. Jotenki oon nukkunu koko viime viikon huonosti (tosi lyhyeksi jäi yöunet) ja viime yönäki nukuin mielestäni aika huonosti. Tänään on ollu kaikki lihakset kipiänä ja myös päätä särkee. Toivottavasti en nyt oo tulos kipiäksi, kun kouluski on niin palio hommia.

Myös mun koissun tassu on ilmeisesti venähtäny ku se ei pääse hyppäämään sohvalle tai sängylle, ja jos se hyppää niin vingahtaa ja menee heti kyyryyn :( Lisäks ku se lähtee liikkeelle niin se lähtee tosi vaikeesti sillä jalalla mutta ei kumminkaa aristele kun sitä tutkii. Päätin että sillä pidetään nyt täyslepo pari päivää ja jos ei auta niin sitte eläinlääkärille tutkittavaks. Kamalaa ku tietää että toisella on jalka kipeä mutta ei oikee voi tehrä asialle mitään :( Eileen vähä hieroin sitä jalkaa ja pidin siinä kylmäpussia, ja Fiona antoi ihan pitää sitä siinä ja kun sai tarpeekseen niin lähti kävelemään pois. Toivon vaan että se nyt paranis hyvin, eikä olis mitään vakavempaa.

Enkun raporttia tehdessäni, huomasin että mulle saapui sähköpostia. Siellä oli linkki snyni lähettämään e-korttiin. :) se piristi päivääni ja päätinkin nyt tässä vastata hänen korttiinsa.

Mulla on muistaakseni yksi sukkaohjekirja, en muista sen nimeä mutta lupaan katsoa ja laittaa sen seuraavaan postaukseen, kun olen taas kotona. Nyt oon viettämäs viikonloppua porukoiden luona :) Lisäksi mulle tulee Suuri Käsityö-lehti, tällä viikolla tuli 3. numero :) Tuosta neuleohjekirjasta oon alottanu tekeään jotakin ohjetta, mutta kyllästyin kun se oli niin sekava. :D Ja nyt koulukiireiden ja joululahjojen valmistuksen takia en oikeestaan oo ehtiny toteuttamaan mitää muita ohjeita, vaikka kivaahan se olis :) Lisäks toivoin mun kummitädiltä joululahjaksi yhtä neulekirjaa, laitan sen kans siihen postaukseen missä on toi toinenki sitten :) Roosanauha-sukkaohjekuvastoa oon ettiny joka paikasta ja kovasti sitä haluaisin, mutta en oo vielä löytänyt mistään :D

Tämmöstä tällä kertaa, nyt olis varmaa parempi lopetella ja jatkaa tuota enkun esseetä :D Ens viikolla leivotaan, kun päätin pitää laukkukutsut :) Mun sisko on Laukkufriikki-edustaja, joten siinä syy miksi :D Vähä jotaki hauskaa koulun ohelle. Tällä hetkellä vaan tuntuu että on miljoona tehtävää ja vaikka tekis koko viikonlopun tehtäviä niin siltikää ne ei lopu. Mehän perustetaan nyt ekana vuonna semmoset virtuaaliyritykset (ei siis oikeita yrityksiä!) ja saadaan koko ajan kauhean isoja tehtäviä siihen liittyen. Oikein ärsyttää...

2 kommenttia:

 1. Paranemisia hauvalle, voi toista raukkaa :< Toivottavasti joulun alla koulukiireet helpottaa ja pääset taas neulomaan enemmän :) Se on muuten kumma että jos jotakin kirjaa/lehteä/ohjetta tarvii tai haluaisi - ei sitä tunnu mistään löytävän :D Oon huomannut että se tölkkiklipsukirja on monella hakusessa, mutta monissa kirjastoissa lainassa :)
  Mikähän neulekirja on tädiltä toiveissa, sitä jään jännänä ja uteliaana odottamaan :)
  - Snyysi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei rakas snyni! :) mun piti jo maanantaina tehrä se kirjapostaus mutta en oo millään ehtinyt! :( lupaan tehrä sen tänään!! :) onneksi nään mun hauvelin taas tänään, se on varmaan ihan sekasin lumesta :D ja ei se nyt ol kuulemma vinkunu (tai ainakaa äiti ei oo kuullu) :)

   Poista