keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Yllätys postissa sai hymyn huulille :)

Tänään postin mukana saapui pieni kirje sny-pariltani :) Kiitos hänelle siitä <3 Todella piristävä välimuistaminen :)


Ihana kasvonaamio ja taidankin rentoutua jo tänä iltana ja käyttää sen heti :) On ollut raskas päivä, oon siivonnu koko kämpän ja vieny mainoslehdet lehtikeräykseen, pullot kauppaan yms :) sitte on ens viikolla mukava viettää rentouttavaa syyslomaa, kun kämppä on siistinä ja kaikki muutenki tiptop :) tai huomenna mulla jo alkaa syysloma :) Mukana oli myös "pakettikortteja" joulua varten :P Nämä oli tosi kivat, taidan ennen joulua sitte vähän tuunata noita samalla kun laitan nimet niihin :) Kiitos paljon ihanalle sny-parilleni <3 Oot ajatellut todella paljon taas kerran :) Innolla odotan lokakuun pakettia! Ihanaa kun tunnet myötätoivoa jalkani suhteen :D hieman jänskättää kun lääkäri soittaa ens viikolla :)


Lupasin sny-parilleni laittaa myös kuvaa käsityömessujen ostoksista :) Hirveesti en löytänyt mitään mutta jotaki kumminki :)Eli tällä kertaa ostin nyt vaan itelle kaikkee, ja en ostanu mitään käsityöjuttuja, aatelkaa ! Eli kävin siellä käsityömessuilla samana päivänä kun oli lemmikkienpäivä niin tietenki mun piti ostaa mun koissulle tuollaanen tassupyyhe :) Itelle ostin sitte tuollaasen hienon pinkin avaimenperän, jossa on keskellä tassunmuotoinen reikä :) Sitte ostin vielä taikinapyörän, jolla voi pitsapohjat ja hunajakakun pohjat kaulia ohkaaseksi :) Ja sitte viä tuollaanen "lasta", jolla saa esim. käänneltyä pihvit rikkomatta niitä ja saa otettua kananmunat pois vedestä yms..

Vaavi oli tosi iloonen, kun tulin kotiin viime viikonloppuna :) Ja varsinki, kun toin sille lahjan :)

Se pitää mua ihan omanansa :)
Tein mun veljelle BMW-villasukat joululahjaksi ja sain ne eileen valmiiksi :) Se on todellinen bemaristi, joten luulen että se tykkää näistä! :) Nyt mulla on joululahjasukat aika hyvällä mallilla, ja piti oikeen miettiä että mitkä kutoisin seuraavaksi :) Olis vielä jäljellä 3-5 sukat, vähä tilanteen mukaan mitä keksin :) Huomenna mun pitääs leipoa veljen vaimolle vielä hunajakakku, kun sillä on 30-vuotissynttärit perjantaina :) Mähän tein ristipistoilla sille sen iPhonen suojakuoren ja se tykkäs siittä tosi paljon! :)

Kokeilin omaan jalkaani näitä ja totesin että ei vitsi haluan pitää nää ite :D Liian isot vaa mun jalkaan!

Mun mielestä nää onnistu tosi hyvin :)

Tässä tää kuvio, jos joku haluaa tehrä :) Harmaalla olevat on siis oikeesti valkosen langan kuvio :) Ja tää kuvio on tehty miesten sukkiin :)
Haluaisin tehrä tämmöset tossut, kuva osu silmään netissä, mutta ohjetta ei löytyny mistään! Tietääskö kukaan tämmösiin tossukoihin ohjetta???


Kiitos vielä ihanalle sny-parilleni ja hyvää ja ihanaa lokakuun jatkoa teille kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. Tossujen ohje, Bonita Patterns: http://www.craftsy.com/pattern/crocheting/accessory/crocodile-stitch-booties-baby-sizes/5.

  Kivan yllärin olet saanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi suuri kiitos emolle ohjeesta!!! :)) jes! Kannatti siis laittaa tänne kysymystä, aattelin ettei kukaa tierä :D jep tykkäsin kans ja piristi päivää mukavasti :)

   Poista
 2. Vähän piristystä syksyn pimeyteen :) Sny-parisi 11

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellaki! Kiitos! :) pakettiki on saapunut mutta oon porukoiden luona viettämäs syyslomaa ja täältä on yli 100km matkaa nii en tierä koska pääsen sitä hakemaa :/ kauhiasti kyllä kutkuttelis jo hakia :D

   Poista