torstai 3. lokakuuta 2013

Valoa pitkän hiljaiselon jälkeen..

On pitäny monena päivänä kirjottaa tänne, mutta on ollu niin kiirettä että ei oo ehtiny. Tässä on ny ollu vähä kaikennäkööstä, lähinnä päällimäisenä nyt toi jalka, jonka tulehdus ei tunnu hellittävän ollenkaa ja mun reumatologi vähä epäili että olis murtunu. No se pisti siihen kumminki kortisoonia ja otettiin röntgen kuvat. Saas nyt nähä että alkaako paranemaan vai mitä täs viä tapahtuu. Täytyy vaan ottaa rauhallisesti tuon jalan kans. Myös koulu on lähteny käyntiin eli töitä on saanu tehrä senkin kans!

Kiitos ihanalle sny:lleni piristävästä e-kortista :) Huomenna on lisää kivaa tiedossa kun Seinäjoella on käsityömessut! :) wuhuu!! Jos sitte tähä viä laittaas vähä kuvia töistä, joita oon saanu aikaaseks :)

Eli tein pöllösukat rakkaalle kummitädilleni joululahjaksi :) vihree on hänen lempivärinsä, joten siks tämmönen värivalinta :) Silmät pitääs vaan viä tehrä napeista :) Ohje löytyy tästä :)


Sitte tein siskolle kans villasukat, en vaa tiä että annanko jo synttärilahjaks vai mitä teen :D sille on aina niin helppo keksiä synttäri ja joululahjoja että voisin ostaa sille vaikka mitä kaikkia kivaa aina :) Ohje on yhdestä lehdestä, voin myöhemmin laittaa tänne jos joku tahtoo :)

Itellekki oikeen EHRIN kutoa huivin :) pääsi taas toi syksy ja kylmyys yllättämään, niinku vissii joka vuosi. Tää huivi on kudottu iha jollain perus tuubihuivi-ohjeella, joka löyty novitan sivuilta :) ja lanka oli Crystal :)

Tein myös ite kummitädilleni synttärilahjaksi kortin, jossa oli sisällä Fazerin sininen suklaalevy :) ja sitte annoin lahjaksi hänelle vielä Letramix-pelin, jossa leikitään sanoilla :) sitä voi pelata yksin tai kavereiden kanssa :) tiesin että synttärisankari tykkää kaikista sanapeleistä yms. joten tää oli hyvä lahja paljon yksin matkustavalle ihmiselle :)


Tähän on varmaa hyvä lopettaa, ettei tuu ihan himo postausta :D eihä tätä jaksa sit kukaa lukia :) Tosi paljo terveisiä sny:lleni! Innolla odotan lokakuun pakettia ;)

4 kommenttia:

 1. Tervetuloa "elävien" kirjoihin takaisin :) Oliko messuilla mitään jännää, kivaa, erikoista? :)
  t. SNY-parisi 11

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :D yritän nyt olla vähä ahkerampi tän blogin kans! :D tuntuu vaan ettei aika piisaa.. No olin vähä pettyny (ehkä odotin liikaa) mun mielestä viime vuonna oli paremmat messut :) mutta tietysti löyty jotaki, laitan kuvaa varmaa seuraavaan postaukseen ;)

   Poista
 2. Mistä tuo (pahvi?)paketti on missä tuo suklaa on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tein sen ite :D se on tavallaa niinku semmonen suklaakortti :)

   Poista