torstai 24. lokakuuta 2013

Siskon 25-vuotissynttärit :)

Isosisko tosiaan täytti eileen 25 vuotta :) Se piti sitte heti samana päivänä kakkukahvit meirän kotonakotona ja oli meinaan tosi hyvää kakkua :) Yritin saada sitä vielä lähtemään illalla Ilonaan mun ilmaisella bilepassilla, koska olisin halunnu että se olis hakenu mulle haalarimerkin sieltä, kun mä jäin meirän kotipaikkakunnalle kaffittelujen jälkeen :) mutta ei se sitten suostunu :(

Annettiin yhteisesti äiteen ja iskän kans sille kylmälaukku, jonka sisällä oli iso tumman lila Iittalan Alvar Aalto-maljakko :) Mä sain ite ton saman maljakon ylppärilahjaksi veljen tyttöystävän vanhemmilta, ja mun sisko on sitä kuolannu siittä lähtien ;) Nyt se sai sitte oman niin ei tarvii munkaa enää pelätä että se pöllis mun maljakon :)

Tietenki mun piti viä ite antaa sille jotaki, ja oli kauhea pulma mitä annan... Oon nimittäin hommannu sille jo joululahjankin enkä sitte osannut niistä tavaroista valita että mitä antaisin miksikin lahjaksi. Päädyin sitten kumminkin paketoimaan itse tekemäni villasukat ja hopeiset korvikset, jotka myös oon tehny ite.. Kun olin saanu lahjan paketoitua lahjapaperiin, löysin tietenkin vahingossa lahjan, jonka olin ostanut siskolleni synttärilahjaksi. No ei siinä sitten auttanut muu kuin lyörä sekin pakettiin ja antaa villasukkien ja korviksien kanssa. En mä nyt enää malttanut jouluun asti odottaa sen antamista :) Tein myös taas itse suklaakortin, ja se oli myös äiteeltä ja iskältä :)

Nyt vähän kuvia mun tekemistä lahjoista :)

Tälläiset korvikset tein :) Nää oli oikeestaan aika simppelit tehrä, pallot oli valmiina ja tarvi vain ujuttaa ne kiinni noihin korviksen "koukkuihin". :) Tarvikkeet ostin Ideaparkin Sinellistä :)


Kävin maanantaina Tiimarissa ostamassa noita sifonkipusseja, ja sieltä tarttui mukaan kyllä vaikka ja mitä muutakin, kun siellä oli loppuunmyynti ja se osta 3 maksa 2-touhu :) Täytyy huomenna vielä mennä uudestaan :)


Oon joskus aiemmin ostanut vissiinki Prismasta (?) tuollaisia valkoisia korurasioita ja päätin sitte koristella sen :) Liimasin päälle kartonkia ja siihen vielä pitsinauhaa ja muitakoristeita :) Sitten laitoin korvikset sifonkipussissa tuonne sisälle ja solmin vaaleasta satiininauhasta rusetin päälle.


Tämmöiset villasukat kudoin siskolleni (oon tainnut laittaa johonkin aiempaankin postaukseen kuvan näistä?) ja sitten Clas Ohlsonilla pisti silmään tuollainen "roiskesuoja", josta saa vispilät läpi, kun esimerkiksi vatkaa kermavaahtoa :) Tiesin että sisko tykkää tästä, koska se pitää aina jotaki talouspaperia siinä ettei se kerma roiskuisi joka paikkaan :D Tää roiskesuoja on myös siitä hyvä, että ei oo väliä minkä kokoinen kulho on, kun toi halkaisija on aika iso :) Kun esim. Tupperwarella on se vatkauskulho, mutta sitä kantta ei voikkaa käyttää muihin kulhoihin kuin siihen.. Ostin myös itelle tämmösen mutta toi silikoninen osa (tässä harmaa) on mulla pinkki :)

Suklaakortti päältä :)

Suklaakortti sisältä :)
Loppuun täytyy laittaa vielä kuvaa onnittelukortista :) Oon nyt tykästyny näihin suklaakorttien tekemiseen :) Sisälle laitoin tietysti vielä suklaalevyn, mutta en saanut sitä kuvaan kun hain sen vasta seuraavana päivänä matkanvarrelta kaupasta :) Ostin kumminkin Fazerin Marianne - suklaalevyn niin kaikki voi mielessään kuvitella sen tuohon sisälle :)

Tänään meinasi mennä kotitenttiä tehressä hermot tähän mun tietokoneeseen, kun se kyllä meni päälle mutta näyttö pysyi mustana (olin tähän mennessä jo tehnyt tenttiä ja tallentanut koneelle sen), no hard resetillä sain tietokoneen toimimaan ja pääsin muokkaamaan jo suht valmista tenttiä. Justiin kun olin saanut tehtyä kaikki muokkaukset niin kone vain sammu. Kuului vaan semmonen piuuhh (samanlainen ääni kun jos sammuttaa väkisin tuosta käynnistä-painikkeesta, kyseessä siis kannettava). No onneksi sain siittä koneen sitte vielä päälle, mutta eihän ne mun muokkaukset ollu Wordiin tallentunu, kun se sammu vain yhtäkkiä.. Muistin kumminkin aika hyvin vielä mitä olin kirjoittanut, ja tällä kertaa tallensin joka sanan jälkeen.. Ja sain tentin palautettua :) Huh...

Luinki sitte netistä että näis Hp:n pavilion dv-malleissa on vissiin ollut tuota vikaa, tiedä häntä sitte... On tää nyt tietysti jokusen vuotta vanha ja oon jo uutta konetta kuolannutki, ehkä kohta pitää oikeesti ostaa varalle ainakin ulkoinen kovalevy, jos ei uutta konetta vielä malta hankkia..

Mutta nyt vois mennä unten maille, että jaksaa huomenna taas touhailla :)

2 kommenttia: