sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Sailor-sukat ja kihlalahja !

Niin vain sain yhdet sukat kudottua koko syysloman aikana, ja niihinki meni joku 3 päivää. Harmittaa kyllä etten kauheasti kerinnyt kutomaan koko loman aikana, kun oli niin palio kaikkea muuta tekemistä :( Mutta nämä sukat oli tämmöset sailor-teemaiset, eli sellaiselle henkilölle, joka tykkää laivastonsinisestä väristä niin päätin tehrä tämmöset sukat hänelle! :)
Sitte pitää varmaanki esitellä vähä sitä kihlalahjaakin :) Eli tästä kihlaparista tunnen paremmin tämän naispuolisen henkilön J:n, jonka synttärilahjaa esittelin vähä aika sitten (tässä postauksessa). Ollaan tutustuttu kauppikses ekana vuonna ja molemmat tehtiin kaksoistutkinto ja tämä J luki myös pitkää matikkaa niinku minäki niin siinä sitte varmaan enemmän lähennyttiin :) Ollaan oltu tosi hyviä kavereita koko kauppisajan, ja nyt ollaan viä samalla linjalla ammattikorkeas :) Oikeastaan J on yksi mun parhaimmista kavereista :) ja niitä ei todellakaa oo montaa.


Eli tässä kuvassa tää lahja on jo valmis ja "paketissa" :) mutta avaan sitä vähä paremmin noihin seuraaviin kuviin.


Tässä nyt siis näkyy oikeestaan koko lahja ilman sellofaania, ja kortti puuttuu tuosta päältä. Mutta ostin siis tarjottimen, Iittalan turkoosin kastehelmi-tuikun, sinne vaniljan tuoksuinen tuikku sisälle, mustikan tuoksuinen votiivikynttilä siinä vieressä ja sitten nuo sydämet on valokuvapidikkeitä :) Ja tietysti karkkia piti laittaa vielä sekahan :) Tein taas semmosen "suklaakortin" niin kortin sisällä oli vielä Fazerin sininen (semmonen vähä isompi laivalta tuotu). Tarjottimia ei mun mielestä oo ikinä liikaa, ja niitä tarvitaan aina :D saa sitte vaikka hemmotella toista ja vierä aamiaisen sänkyyn tai jotaki vastaavaa :)


Tässä on lähempi kuva näistä valokuvapidikkeistä :) Nää oli mun mielestä ihanat ja osu ihan sattumalta kohralle :) Tuos viimeeses lukee "Live Laugh Love", teksti on näköjään jääny vähä tuonne tarran taa piilohon.Ja tässä vielä kuvia kihlakortista :) kuvat on ny vähä heilahtanu tietysti justii ku otti kortista kuvaa.. En löytäny netistä yhtä hyvää runoa kihlakorttiin, joten tulostin monta eri runoa :) Tuos on nyt viä tuo liima vähä märkää että se vähä hämää mutta antaa kumminki jotaki suuntaa :) Ja tosiaan tänne kortin sisään tuli viä suklaalevy :)

Vielä loppukevennykseksi pakko laittaa kuva mun höpönassusta, kun se tänään taas jotaki hössötti "kerjäys-kopas".


Neitokainen ei oikeen osannu päättää että kerjäiskö vai tulisko pois... mutta nyt nukkumaan kun aamulla pitää lähtiä aikaasin ajelemaan kohti Seinäjokea ja reippaana aamusta heti kouluun! (Olimpas tyhmä, kun en jaksanukkaa enää nyt illalla ajaa sinne). Onneksi saan  ihanaa matkaseuraa mun toisesta parhaasta kaverista, nimittäin L tulee mun kyytissä junalle, joka vie sen Ouluun kouluun :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti