keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Lokakuun paketti salaiselta neuleystävältäni :)

Vihdoinkin pääsin eileen hakemaan paketin postista :) Äidin kanssa lähdettiin käymään Seinäjoella, jotta saan paketin haettua :D Olen siis viettämässä syyslomaa (tai siis itsenäisen opiskelun viikkoa) porukoiden luona toisella paikkakunnalla, ja matkaa on täältä yli 100km Seinäjoelle, joten ei ihan heti viittinyt lähtiä sitä hakemaan :D Heti oli pakko saada paketti auki, kun päästiin takaasi porukoiden luo :) Eli tässä kuussa piti keriä "taikapallo", jossa oli sisällä kaikkia tarvikkeita tai mitä nyt halusikaan laittaa :) Itse sain seuraavanlaisen taikapallon :)

Tämmönen paljastui postipaketista :) Siittä sitten vaa lähettiin kerimään
Seuraavaksi kuvaa keritystä taikapallosta :) Paketista paljaistui 2 kerää Isoveli-lankaa, 2 vanhat autot-karkkia (mennyt jo parempiin suihin :D ), huulirasvaa (joka oli muuten tosi ihanaa!), 3 salaperäistä pakettia (hmm, mitäköhän näissä on?) ja ohje lapasiin sekä kortti :)


Salaperäisistä paketeista paljastui 4 eri väristä vyyhtiä ja näitähän käytetään siis merkkaustöihin :) Tosi ihania, kiitos rakas snyni! :) näitä kun ei ole koskaan liikaa ;) vaikka tällä hetkellä onkin vähän jäissä toi merkkaaminen, mutta silti :)


Tässä vielä lähempää kuvaa saamastani huulirasvasta, joka tuoksui todella herkulliselta :) Oli pakko jo testata sitä eilen ja tosi hyväähän se oli :P


Kiitoksia rakkaalle snylleni, joka lähetti TAAS tosi ihanan paketin :) Parasta näissä paketeissa on se, että aina tulee jotakin sellaista mitä ei osaa edes odottaa, esim. nyt noi merkkauslangat :) Ja olen kyllä aloittanut tekemään sitä huivia, johon sain viime paketissasi lankoja ja ohjeen, mutta sekin on nyt vähän jäissä, koska on pakko saada kaikki itsetehdyt joululahjat valmiiksi! :) Nimittäin nythän on enää 10 viikonloppua jouluun, kääks!!

4 kommenttia:

 1. Aivan tosi kuulla että tykkäsit paketista :) Enkä ollut ollenkaan varma, että onko ne noita merkkauslankojakaan - tuurilla siis ostin :D
  -Snyparisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietenki :) no siis noita lankojahan ei oo ikinä liikaa ;) ja aika monesti ku ostaa merkattavia liinoja niin langat pitää ostaa erikseen :) mut noi oli tosi hyvän värisiä! :) kiitos vielä ! :)

   Poista