perjantai 18. lokakuuta 2013

Ensilumi :)

Eilen satoi ensilumi maahan ja pakkohan sitä oli heti mennä koissun kans pihalle ottamaan kuvia ennen ku se sulaa pois :) Kiva oli että tuli lunta mutta oli myös ihanaa että se suli jo pois :D maanantaina onneks sain talvirenkaat mun autoon, vaikka iskä aluks vitsailiki että mun auto pysyis talven tallis :)
Ei se neitokainen kauheen kauaa siä pihalla viihtynyt, vaan halus jo takaasi sisälle :D tai sitte sitä vaan tympi, kun mä otin siittä kuvia koko ajan :D

Rakastan sua <3
Haikeana sisällä kattellaan ulos kun siä sataa lunta ja olis niin kiva päästä paasaamaan hankeen :)


Yhyy viimesiä viedään, sunnuntaina sitte takaasi Seinäjoelle ja maanantaina reippaana kouluun :( tai sitte ei... huoh... Mutta huomenna ainaki pidetään hauskaa, kun kaverilla on kihlajaaset :) oon jo meinannu pari kertaa vahingos laittaa kuvaa niiden kihlalahjasta kunnes oon onneks tajunnu että seki lukee tätä blogia :D huomisen jälkeen sitte tulee kuvaa kihlalahjasta :) hih. Sen mekkoo piti vähä pidentää, joten äitee sitä vähä pidensi. Ne just kävi kokeilemas sitä ja sitte vähä lyhennettiin :D mutta saivat kumminki mekon pidennettynä ja pääsivät takas kotiin järjestelemää kihlajaisia :)

2 kommenttia:

  1. Voi mahoton mikä söpö nappisilmä ♥ -Snyysi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö :) noille silmille ja ilmeille sulaa aina! :D Fiona kiittää :)

      Poista