lauantai 7. syyskuuta 2013

Syksyinen paketti sny:ltäni :)

Torstaina saapui ilmoitus postista että paketti on saapunut :) Olin aivan innossa, varsinki kun postin joukosta löytyi Suuri Käsityö -lehtikin, jota aloin tilaamaan :) Paketti snyltäni piristi mukavasti viikkoa :) Harmittelinkin etten aiemmin kerinnyt siitä tekemään postausta, kun on ollut koulussa kiirettä ja siinä ohessa piti soitella lääkärin aikaa keskussairaalasta, kun jalkaan tuli tulehdus ja piti saada kortisoonipiikki ripeästi. Olen siis sairastanut 2,5-vuotiaasta asti lasten nivelreumaa ja ajoittain nilkat vieläkin oireilee, lääkitys on lopetettu 2-3 vuotta sitten. Yleensä pitkitän kortisoonipiikin ottoa viimeiseen asti, kuten myös nytkin siihen asti etten enää päässyt kunnolla kävelemään tulehtuneella jalalla. Nyt on jalka hoidettu ja pääsin koneen ääreen tekemään postausta :) Joten syvimmät pahoitteluni snylleni tästä kun tämän postauksen kanssa kesti, en vain pystynyt/päässyt tekemään postausta jalka paketissa, kun ei ollut passaria :( Itse asiassa, mun piti vielä katsoa veljenpojan ja siskon koiran perään :D

Mutta nyt itse asiaan ! Pidin tästä paketista todella paljon, lankoja oli hirmuisesti :) Lisäksi mukana oli ihana huiviohje, jota jo aloitinkin tekemään paketista saaduilla mohair langoilla :) Sisko kopioi myös ohjeen, kun tykkäsi siitä kans :) Lisäksi kynttilät tuoksuivat todella ihanilta :P Lakritsia en ole vielä ehtinyt maistamaan! Innolla odotan seuraavia paketteja ja sitä pakettia, joka paljastaa salaisen ystäväni ;) Mistä ihmeestä riittää aikaa kutoa kaikkea ihanaa ! :D Onneksi ens viikolla on aika leppoisa kouluviikko ja torstai on jopa vapaa! :) Ehkäpä silloin sitte kerkiäisi vähä ommella ja kutoa ;)

Paketti ihanalta snyltäni :)
Yhdellä parhaimmista kavereistani oli myös syntymäpäivä maanantaina ja tein hänelle tämmösen synttärilahjan ja pikku kortin siihen joukkoon :)

Muumi-muki, karkkia ja sitte hemmottelua eli kasvonaamioita :)
Kortit vielä takaa :)

Loppuun vielä syksyistä kuvaa pihalta :)


12 kommenttia:

 1. piti kirjoittaa pahoittelu mukaan, että meidän kopiokone vai mikälie monitoimikone on vähän sökö, tai sitten sillä on vaihdevuodet - siksi moinen kuva tulostuksessa :D
  Tosi kiva kuulla, että pidit paketista :)
  - Sny 11.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D hyvä se oli ;) sai ainaski selvää :) tietty tykkäsin, tiesin että tuun tykkään siittä jo ennen ku sain paketin :) oot ollu niin aktiivinen sny! :) seuraavia paketteja odotelles! :)

   Poista
  2. Pitää olla aktiivinen, ettei Emo rupea katsomaan pahasti :)
   Oikeastaan mitä iloa tästä on, jos ei muistele pariaan. Samalla viistee kun oikeasta ystävää muistelisi :)
   - Sny 11.

   Poista
  3. Niin ja tulee vaan kummallekki parempi mieli :)

   Poista
  4. Hih, emo oikein mulkaisee pahasti, jos paria ei huomioida ;)

   Poista
  5. Se on vaan hyvä :) inhottavaa olis jos ei huomioitaisi!

   Poista
 2. Upean paketin olet sinäkin saanut!
  Ja ihanan lahjan olet ystävällesi tehnyt.

  VastaaPoista
 3. Oi miten runsas ja ihana paketti! Hyvä mieli varmasti parantaa tulehdusta jalassasikin. Ollaan ystävällisiä toisillemme, muistetaan kauniilla ajatuksilla ja pikkuisilla viesteillä, saamme kaikki hyvän mielen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri! :) Hetkellisesti se paransikin, (ainakin mieltä ;) ) mutta nyt tuntuu että on taas kovin turvoksissa. Toivotaan että ei tarvi enempää noita piikkejä mennä nyt hakemaan. :)

   Poista
 4. Ihanai lankoja, noista saa vaikka mitä tehtyä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) suuri kiitos kuuluu ihanalle snylleni :)

   Poista