sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Salaiselle neuleystävälleni :)

Tällä viikolla saapui postin mukana kortti salaiselta neuleystävältäni :) pyydänkin häneltä tässä anteeksi sitä, että en ole ehtinyt aiemmin mainita kortin saapumisesta, koska on ollut niin paljon kaikkea muuta tässä. Kortti oli tosi kaunis ja ihana! :) En malta odottaa paketteja ;)

Täytyy nyt vielä tähän hehkuttaa että on ollut tosi kivaa rakentaa ensimmäistä pakettia omalle snylleni, vaikka vähän jänskättää että tykkääkö hän siitä paketista :S ehkäpä pian häntä posti yllättää, saas nährä koska ;)

Sny:ni lähettämä kortti :)
Kortista päästäänkin tämän postauksen aiheeseen, eli sny:ni kysyi multa mitä ovat merkkaustyöt :) No tässä niitä nyt tulee, suurin osa taitaa olla (vielä) keskeneräisiä ja en oo ihan varma löytyykö multa kuvia jokaisesta, jonka oon saanut valmiiksi :D merkkaustyöt on ollut mulla nyt vähä jäissä, edelle on menny oikeestaan kutominen sata prosenttisesti. Ja nyt myös ompelu, kun ostin oman ompelukoneen, siitä postausta myöhemmin :)

Tämä liina on yks mun suosikeista, aloin muistaakseni tekemään sitä äitienpäivälahjaksi, mutta jostakin syystä jäi sitte kesken :( ehkä mä vielä joskus saan sen valmiiksi, puolet enää jäljellä ! :D Seuraava liina on sellanen, jonka äiti osti viime vuonna Seinäjoen käsityömessuilta mun siskolle synttärilahjaksi meiltä ja mä lupasin tehrä sen valmiiksi :) mutta ei ollu puhetta että minä vuonna saan sen valmiiks, joten se jäi kans vähä kesken :D Tää on kaitaliina, mutta ostettiin myös neliskulmainen vähä isompi liina, ja se mun pitäis kans tehrä siskolleni :D


Mun mielestä tämä kuva tässä liinassa on tosi kaunis :)
Ja sitten yks liina, jonka oon ainakin saanu valmiiksi :D Tää on kans ihan nätti :) Viä pitäis tietenki lisätä pitsit reunaan tai jotku nätit jutut :)

Mun isoäiti tykkäs tästä tosi paljo, kun se näki tän :)
Itse asiassa, mun isoäiti on innoittanu mut merkkaamaan. Hän itse tekee ristipistoja ja myös merkkaa liinoja :) Merkkasin ensimmäisen liinani koulussa kässän tunnilla, mutta sen jälkeen merkkasin yhden tosi ison (tai ainaki se tuntu isolta alottelijalle) kaitaliinan hänelle joululahjaksi :) Harmi vaan, etten löytänyt siittä liinasta kuvaa koneelta :( täytyy yrittää muistaa ottaa kuva siitä liinasta joskus kun käyn isoäitini luona :)

Mun mielestä oli myös tosi kivaa se, että kun ostin noita "pikku liinoja" niin äiti myös osti itselleen merkattavan liinan, ja tavallaan sain sen innostumaan uudestaan merkkaamisesta :) Äiti on siis merkannu ennemminki ja tehny muutenki tosi hienoja käsitöitä :) Nykyään sillä ei vaan tahdo olla enää aikaa, vaikka kelläpä täs nyt olis.. Tuntuu että aika vaan menee kaikkeen muuhun.

Tulipahan mieleeni vielä semmoinen, että ostin yks päivä eräästä lankakaupasta iPhoneen suojakuoret, jotka pystyi itse muokkaamaan omanlaiseksi, tehden ristipistoja siihen päälle :) Siinä pakkaukses oli 2 suojakuorta, musta ja valkoinen, sekä ohjeet tietynlaisiin taustoihin ja tietenkin langat oli mitoitettu niihin taustoihin. Ja hinta oli vaan 14,80€, mun mielestä tosi halpa!

Tässä kuva kyseisestä pakkauksesta :)
No päätin sit tehrä veljen vaimolle ristipisto suojakuoren sen iPhoneen, kun meillä on samanlaiset ja sitte teen varmaan sen mustan itelle kun vaan on aikaa tehrä jotaki ITSELLE :D mutta siis mun veljen vaimo tykkää tosi paljo Espanjasta, ja kun olin keväällä Kanarialla niin näin siä semmoset I <3 Spain - iPhonen kuoret mutta en raaskinu ostaa niitä sille. No nyt tein sitte ite hänelle semmoset :) Aattelin antaa sen kuoren sille sen 30-vuotissyntymäpäivälahjaks :) Tiedän että hän todellaki osaa arvostaa käsitöitä :) semmoselle on aina kiva antaa jotain itse tehtyä :)


Mulla on tosiaan nyt menny aika tosi nopeesti, kun maalasin sellasia Ikean säilytyslaatikoita ja sitte semmosen ison rykelmän kehyksiä :) ja sitte ostin justii ompelukoneen, ja tänään piti tietty "vähä" ommella ja "opetella" käyttämään sitä :D Tuunauksista (laatikoista ja kehysjutusta) sekä ompeluksista kuvaa ja postausta sitte joku toinen päivä :) Oikeen välillä harmittaa kun tuntuu ettei oo aikaa ollenkaa kutoa :D Mutta jos nyt nukkumaan :) toi mun ihana koissuni jo kuorsaaki mun sängyn jalkoopääs, ihanasti lämmittää jalkoja :) Anteeks jos on kauheesti kirjotusvirheitä yms. mutta nyt on niin kauhia väsy etten jaksa tarkistaa :D

4 kommenttia:

 1. Eli onko merkkaus vähän niinkuin kirjontaa? :) Nuo työt ovat kyllä todella kauniita!

  - Sny parisi, nro 11.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä :) rakkaalla lapsella on monta nimeä :) kiitos, tykkään kans :)

   Poista
  2. Haha, tässähän ihan viisastuu ;)

   - nro 11.

   Poista
  3. Jep :D piti itekki oikeen tarkistaa googlesta että tarkottaako ne samaa :D

   Poista