maanantai 2. syyskuuta 2013

Eka koulupäivä takana!

Hih :) oli yllättävän kivaa! Melkeenpä tiesin sen jo siinä vaihees ku valmistauduin paskaakin paskempaan päivään että täytyy nyt ainaki vähä odotukset ylittyä :D mutta tää päivä on ollu ihan täydellinen! :) Sain jopa uuden kaverinki, ja hyvän sellasen :) se sai mut tänään jo tekemään 2 sellasta extempore-päätöstä! :D Huomenna meen sen kans kansalaisopistolle opiskelemaan viron alkeita :) mun veljen vaimo on siis virolainen ja ymmärrän tosi hyvin viroa, mutta en osaa/uskalla puhua :D Ja jotenki musta tuntuu siltä että haluaisin mennä vaihtoon toisena opiskeluvuotena :) mutta kuiteski tää on vää tämmönen pikapika postaus kun pitää päästä ajois nukkumaa nimittäin huomenna pitää olla koulus jo 8 ! HERRAJUMALA....... millä mä pääsen ylös :D

Eli kun koulun jälkeen tarkistin mun sähköpostia niin löysin positiivisia yllätyksiä kun sny-parini oli lähettänyt mulle sähköisen tervehdyksen! :) Piristi paljon mun jo niin muutenkin hyvää päivää :)

HIH :)
Mulle on kyllä siunautunu todella aktiivinen pari, kommentoi paljon ja lähettelee tervehdyksiä :) Tosi ihanaa! Kiitos paljon sulle ihana snyni <3 :) Odotan postia niin kuin kuuta nousevaa ;) MUTTA nyt nukkumaan! Hyvää yötä ! :)

1 kommentti:

  1. oi kiva että se tuli perille, en ole moisia aiemmin lähetellyt niin vähän jännitti =)
    - Sny-parisi nro 11

    VastaaPoista