perjantai 30. elokuuta 2013

Viimeisiä viedään...


... nimittäin lomapäiviä ! Hoh, maanantaina pitääs taas istua koulunpenkille.. Pikkuusen jänskättää mennä ihan uuteen kouluun :) Ei kyllä yhtää kiinnosta, mutta hyvä saada joku rutiini taas loman jälkeen! :D ja ehkä se siittä alkaa kiinnostaan ku pääsee vaan vauhtiin :)

Mikäs sen mukavampaa kun kirjoittaa tätä blogitekstiä kuunnellen samalla Parasta ennen -ohjelmaa Ylex:ltä :) Pakko hehkuttaa, käytiin eileen Keskisillä ja ostin sieltä liput Tuuri Dance Partyyn! Jee! Pääsee kuunteleen ysärimusaa ja Matti Airaksinenkin on siellä! Huippua!


Sain tehtyä veljenpojalle Angry Birds -villasukat, jee ! Luultavasti annan synttärilahjaks niin se tietää kuka ne on tehny :) Ohje löytyy tästä muokkailin taas vähä omaan makuun sopivammaks :) Nämä oli nopeet tehrä noin 30 kokoiselle jalalle, meni joku 6-8 tuntia per sukka :)

Näistä tuli mun mielestä ihanat :)

Oltiin viime lauantaina kattomas Seinäjoella driftinkiä ja voin kertoa että oli pojat huippua! Tekis mieli mennä huomenna kattomaan Botniaringille samaa touhua :P Aijje, siä kyllä silmä lepäs.

Tässä driftaa yks Seinäjokinen :) taitaa olla Tuomo Törmä :)

2 kommenttia:

 1. Onko korttini tavoittanut jo sinut? :)
  - SNY parisi, nro 11.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Kiitos tosi paljo ihanasta kortista :) Laitan siitä postauksen, ja samalla se postaus on vastaus kysymykseesi kortissa ;)

   Poista