perjantai 16. elokuuta 2013

Täällä taas!

Noniin.. Päätin tehdä uuden blogin ja poistin vanhan, kun tuli siinä niin pitkä kirjoittelutauko ja muutenkin päätin että no alotan sitte ihan alusta koko touhun.

Aattelin nyt tähän ensimmäiseen postaukseen laittaa kuvia joistakin mun vanhemmista ja uudemmistakin käsitöistä :) ei kyllä varmaan kaikki mahru ees tähän, kun tulis muuten niin pitkä postaus. Täytyy sitten tehrä vaikka vielä tässä lähiaikoina postaus täytekakuista, joita oon nyt innostunut koristelemaan ja kuvaamaan.

Viime syksynä siskoni otti kääpiömäyräkoiranpennun ja innostuin sitten kutomaan pennulle villapaitaa joululahjaksi. Ohjeena käytin tätä, jota sitten hieman muokkasin omaan makuun ja lanaksi valitsin 7-Veljeksen vihreän Polkka-langan (814). Tein myös samasta langasta villasukat joululahjaksi, mutta niistä ei valitettavasti ole kuvaa.

Tässä vihreän villapaidan tyytyväinen omistaja :)No nehän kaikki sitten ihastu niin tuohon paitaan, että mun täytyi kutoa vielä toinenki paita sille ennen joulua, mutta tuon vihreän paidan käärin heti joulupakettiin, kun epäilin etten enää ehdi tehrä toista paitaa jouluksi. Seuraavan paidan teinkin sitte Pohojanmaalaiseen tyyliin, eli Jussi-paidan :) Ohjeena käytin samaa kuin vihreässäkin paidassa, mutta muokkasin vain itse sitä hieman. Jussi-kuvion piirsin ja laskin silmukoiden mukaan. Lankoina käytin taas 7-Veljeksen peruslankoja. Tummenpana käytin ainakin 044-numeroista, mutta vaaleamman värikoodia en muista.

Ja Jussi-paidan uusi omistaja :)

Samana syksynä sai myös kaveri tyttövauvan ja pitihän sillekin kutoa ihanat pinkit vauvatossut. Ohjeena käytin tätä ja itse tykkäsin kyllä ohjeesta, koska siinä tarvitsi käyttää vain kahta puikkoa. Lankoina käytin valkoista (011) ja pinkkiä (534) Wool-lankaa.Tälläistä tällä kertaa, täytyy ensi kerralla jatkaa lisää :) Nyt pitää ruveta touhuamaan koirien kanssa ja lähteä viemään veljenpoikaa kotiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti