torstai 22. elokuuta 2013

Lomalla viimeinkin...

Tuntuu että justiin vasta alko kesäloma ja enää ens viikko jäljellä ja sitte amk kutsuu! Kuinka aika voi kulua näin nopeesti..

Nyt oon yhren mun parhaimpien kavereiden joukkoon kuuluvan luona Helsingis :) huomenna sit veljen kyytis kotiin, kun se asuu kans Helsingis ja ne tulee sen tyttöystävän kans mun luo viikonlopuks jee ! :)

Ilmoittauduin mukaan Salainen neuleystävä-kierrokselle. Siinä lähetetään paketti kuukaudessa salaiselle neuleystävällä, joka sitte paljastuu viimesessä paketissa. Tää kierros kestää 4kk. Eilen sain salaisen ystäväni tiedot yms. vitsit ku en malta odottaa näiden pakettien kokoamista! Ja tietenki onha se kiva saadakki niitä :)

Laitan taas vähä kuvia "vanhemmista" käsitöistä ja uudestakin :)

Tein tänä keväänä lukulomalla kummitädilleni villasukat synttärilahjaksi ja sain ne just valmiiks ennen ku lährettiin sen kans nauttimaan Kanarian auringosta! Tässä olis tää ohje näihin sukkiin, tietty muokkasin vähä omaan makuun sopivammaksi.
  

Langan ostin työkaverilta, eli en oo yhtää varma mitä oli,
mutta oliskohan ollu seiskaveikkaa.. Sitte sain jo tehtyä yhret joululahjasukat, nimittäin äiteelle just hyvät! :) kesätyöpaikassani oli lankoja poistohintaan, joten ostin sieltä ja tein heti valmiiksi :) ohjeen löysin netistä, ovat nimeltään Kerttu-sukat, tässä ohje. Tietysti muokkasin taas omaan makuun sopivaksi :)

Ohje oli kyllä tosi kiva! :) lankana käytin Isoveli-lankaa
ja sukkapuikot 
tais olla nro 3 :) 


Viime vuonna mun piti tehrä siskolle synttärilahjaks merkattu liina mutta en saanu sitä valmiiksi ajois niin tein sille tämmöset korvikset.. Ehkä tänä vuonna sitte saan sen liinan valmiiks!Nyt mä jatkan kutomista! Mulla on joululahjasukkien teko menossa, teen samalle kummitädille ku viimekski, mutta nyt tolla Kerttu-ohjeella! 4 kommenttia:

 1. Apua! Oon vielä tosi uusi käyttämään tätä bloggeria joten anteeksi snyni, poistin vahingossa kommenttisi!!

  VastaaPoista
 2. "Onpas kauniit sukat! Toivottavasti posti on tavoittanut jo sinut, jos ei niin tulevina päivinä sitten.
  Olisin myös kiinnostunut kuulemaan, että neulot muutenkin kuin jouluisin tai jollekin synttärilahjaksi?

  - Sny parisi, nro11. "

  Eli tähän kommenttiin yritin vastata mutta poistinkin vahingossa.. Kiitos paljon! Posti ei ole viä tavoittanut mutta ehkäpä pian! :) kyllä mä kudon ja merkkaan pöytäliinoja omaksikin iloksi, mutta tykkään antaa muille lahjoiksi kun ei itellä oo niin kauheesti käyttöä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No välillä sattuu vahinkoja :) Ei se mitään.
   Kiitoksia vastauksesta, antaa mielikuvitukselleni hieman enemmän liikkumavaraa ;D

   -Sny-pari, nro 11.

   Poista
  2. Jep :D Hyvä jos oli apua vastauksestani :) Innolla odotan pakettien väsäämistä ja saamisia! :)

   Poista